Πάθος για ζωή
 

05/06/2024

ΔΕΙΤΕ ONLINE

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟ

 
 
 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Τρεις καινοτόμες εξετάσεις που θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή σας

Full-body scan

Η σάρωση ολόκληρου του σώματος παρέχει μια αναλυτική εικόνα για τη συνολική υγεία. Η συγκεκριμένη απεικόνιση έχει την ικανότητα να ανιχνεύει τον καρκίνο και άλλες ασθένειες στα πρώτα τους στάδια, πριν εμφανιστούν συμπτώματα, χωρίς να εμπεριέχει καθόλου ακτινοβολία. Τα μέρη του σώματος που σαρώνονται είναι ο εγκέφαλος, οι καρωτίδες, το θώρακα, η άνω και κάτω κοιλία. Η εξέταση μπορεί να είναι σωτήρια σε ανθρώπους που έχουν μια βλάβη σε πολύ αρχικό στάδιο.

 

Polygenic Risk Score (PRS) Tests

Τα PRS, τεστ, είναι μοριακά τεστ σε δείγμα αίματος που χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής για να ελέγξουν την ύπαρξη γονιδιακών παραλλαγών στο DNA μας οι οποίες αθροιστικά αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο να αναπτύξουμε, τις πιο διαδεδομένες χρόνιες ασθένειες όπως η στεφανιαία νόσος, ο διαβήτης τύπου 2, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η νόσος Alzheimer, ο καρκίνος του μαστού, του προστάτη ή του παχέως εντέρου.

 

Metabolomics

Η μεταβολομική ανάλυση είναι η μελέτη του μεταβολικού προφίλ μικρών μορίων μέσα σε έναν βιολογικό οργανισμό. Η ανάλυση αυτή, στοχεύει στο να αποκαλύψει πώς επάρκειες και ανεπάρκειες σε μικροθρεπτικά συστατικά μπορούν να επηρεάσουν πολλαπλές βιολογικές διεργασίες, οδηγώντας σε διατήρηση της υγείας ή σε εξέλιξη μιας ασθένειας. κόστος σε σύγκριση με την παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων.