Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Στην Καρδιά του Φθινοπώρου: Ανανέωση για Όλους

Δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις διορθώσετε.

Οι θεραπείες όπως η χημική απολέπιση, τα γνωστά σε όλους πίλινγκ οξέων, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτή την περίοδο. To peeling, χημικό ή με οξέα φρούτων,  βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην ανανέωση της επιδερμίδας, προσφέροντας μια λαμπερή και υγιή όψη. Επίσης, οι θεραπείες με λέιζερ σύσφιξης, στοχευμένες ραδιοσυχνότητες Radiofrequencies και εστιασμένο υπέρηχο υψηλής έντασης, HIFU μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες από τον ήλιο και να μειώσουν τις ρυτίδες, προσφέροντας μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι μια θεραπεία ιδανική αυτή την περίοδο για να βελτιώσει την πτώση των βλεφάρων. Με ασφάλεια και σύντομη αποθεραπεία μπορείτε να διώξετε την περίσσεια δέρματος στο άνω βλέφαρο και τις λεπτές ρυτίδες στο κάτω.

Για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους, η κρυολιπόλυση είναι μια δημοφιλής επιλογή. Το αποτέλεσμα φαίνεται μετά από τρεις μήνες περίπου και θα σας βοηθήσει να διώξετε το επίμονο λίπος στις δύσκολες περιοχές.

Τέλος, οι ενέσιμες θεραπείες όπως το Botox, η ενέσιμη μεσοθεραπεία και τα fillers είναι ιδανικές για την εξάλειψη των λεπτών γραμμών και τη δημιουργία ενός νεανικού και φρέσκου προσώπου. Επενδύστε στον εαυτό σας αυτό το φθινόπωρο και απολαύστε τα οφέλη των σύγχρονων αισθητικών θεραπειών!

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.