Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Και όμως γίνεται! Διόρθωση της μύτης, της περίσσειας δέρματος στα βλέφαρα και του περιγράμματος του προσώπου χωρίς νυστέρι.

Η ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες καινοτόμες λύσεις για την ανανέωση της εμφάνισης χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Τρεις από τις πιο δημοφιλείς μη χειρουργικές θεραπείες είναι η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική και το λίφτινγκ προσώπου.


Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Οξύ

Η ρινοπλαστική μπορεί πλέον να γίνει με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος. Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος επιτρέπει την αλλαγή του σχήματος της μύτης, προσφέροντας φυσικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης. Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη διαδικασία.


Βλεφαροπλαστική με Laser εξάχνωσης

Η βλεφαροπλαστική με τη χρήση λέιζερ είναι μια καινοτόμος τεχνική που μειώνει τις σακούλες και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η SYMMETRIA® προσφέρει την προηγμένης τεχνολογίας, μη χειρουργική μέθοδο βλεφαροπλαστικής και σύσφιξης δέρματος Plasmafrac για άμεση σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή των ματιών, την αντιμετώπιση των ρυτίδων, καθώς και τη συνολική αναζωογόνηση της περιοχής. Η τεχνολογία Plasma είναι μια καινοτόμος, μη επεμβατική θεραπεία, που δημιουργεί «πλάσμα», την τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο). Ουσιαστικά είναι αέριο το οποίο έχει ιονιστεί, έχοντας υψηλή ηλεκτρική ενέργεια και υψηλή θερμοκρασία. Χωρίς να βλάπτει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ή τους υποκείμενους μύες, αυτή η ουσία δημιουργεί ένα μικροσκοπικό ηλεκτρικό τόξο που συσφίγγει την κυτταρική μεμβράνη, συμβάλλει στην καλύτερη θρέψη των κυττάρων και βελτιώνει την ελαστικότητα, βοηθώντας στη διόρθωση των ατελειών του δέρματος.


Λίφτινγκ Προσώπου με νήματα

Η χρήση απορροφήσιμων νημάτων για το λίφτινγκ προσώπου έχει κερδίσει δημοτικότητα, προσφέροντας άμεσα και φυσικά αποτελέσματα. Τα νήματα τοποθετούνται κάτω από το δέρμα, ανυψώνοντάς το και δημιουργώντας σφιχτότερη εμφάνιση χωρίς τις επιπτώσεις της παραδοσιακής χειρουργικής. H θεραπεία συνίσταται σε μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδος αναζωογόνησης, ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος στο μέσο και κάτω τριτημόριο του προσώπου. Το Thread Lift PDO ή αλλιώς λίφτινγκ προσώπου με νήματα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το χειρουργικό λίφτινγκ, ωστόσο παραμένει μια πολύ καλή εναλλακτική μέθοδο για άτομα με ήπια χαλάρωση του δέρματος που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτές οι καινοτόμες μέθοδοι προσφέρουν αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους χωρίς την ταλαιπωρία της νάρκωσης ή της χειρουργικής επέμβασης.

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.