Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Ανανέωση μέσα σε ένα απόγευμα: 3 νέες θεραπείες εξπρές για θεαματικά αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα

Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε μέσα σε μια ώρα - μια βόλτα για καφέ, ψώνια, δουλειές που έχουν μείνει πίσω, ίσως; Ωστόσο, υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να αφιερώσετε αυτήν την ώρα στον εαυτό σας και να αποκτήσετε την καλύτερη εκδοχή σας γρήγορα, οικονομικά και χωρίς πόνο. Με μια θεραπεία προσώπου ή σώματος στη SYMMETRIA®, μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα σας και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης!

3 νέες θεραπείες, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Απαλλαγείτε από το περιττό λίπος, αποκτήστε σφιχτό δέρμα και εξαφανίστε την κυτταρίτιδα. Επανακτήστε την νεανική σας εμφάνιση και αναζωογονηθείτε για το επερχόμενο καλοκαίρι!

 

 

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ & CAVITATION ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Η νέα τεχνολογία Laser Cryolipolyisis και Cavitation μόλις έφτασε στη SYMMETRIA®. Ανώδυνα και χωρίς νυστέρι, η χαμηλή θερμοκρασία και οι κρουστικοί υπέρηχοι θα μειώσουν το περιττό, τοπικό λίπος. Με ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους, ρυθμισμένη αναρρόφηση για να μην τραυματίζει τους ιστούς και ειδική κεφαλή ξεχάστε το λίπος για μία και πάντα σε όλα τα δύσκολα σημεία.

 

LASER ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Το νέο Laser σε συνδυασμό με το υπέρυθρο φως και την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα μειώνοντας την κυτταρίτιδα.

 

 

ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ  ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Tο πιο ανατρεπτικό πρωτόκολλο προσώπου, που γυρίζει το χρόνο πίσω, και σας κάνει να φαίνεστε αναζωογονημένοι και ξεκούραστοι. Χαρίστε στο πρόσωπό σας τη νεανική όψη που του αξίζει χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Μία καινοτόμος, μη επεμβατική, θεραπεία, με φυτικά βλαστοκύτταρα και πεπτίδια που γυρίζουν το χρόνο πίσω.

 

Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά ανανέωσης και αναζωογόνησης με τη μη επεμβατική πλαστική χειρουργική! Με την τεχνολογία να προχωράει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, πλέον μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια της γήρανσης με εξελιγμένες μη επεμβατικές μεθόδους. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως λέιζερ, fractional, plasma και ραδιοσυχνότητες, μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς τους σοβαρούς κινδύνους και το μεγάλο κόστος των παραδοσιακών επεμβάσεων. Ανανεωθείτε και αναζωογονηθείτε με την πλαστική χειρουργική χωρίς νυστέρι, ανακαλύπτοντας νέους ορίζοντες στην ομορφιά χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε την καθημερινότητά σας!

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.