Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Αναζωογονήστε τον κόλπο σας και βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση!

Τι είναι το THERMIva®

Μια επαναστατική, μη χειρουργική μέθοδος, που αυξάνει την υγρασία και την ευαισθησία του γυναικείου κόλπου, τονώνει την ερωτική επιθυμία και βάζει τέλος στην ακράτεια, την ξηρότητα και τον πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, αναζωογονώντας και συσφίγγοντας τον κόλπο και τα εξωτερικά χείλη, χωρίς πόνο και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η γυναίκα πλέον αισθάνεται 20 με 30 χρόνια νεότερη! 

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται το THERMIva®      

Είναι κατάλληλο για γυναίκες ηλικίας 21 ώς 65 ετών με προβλήματα όπως:

  • Ξηρότητα κόλπου
  • Κολπική χαλάρωση
  • Aκράτεια ούρων ή συχνοουρία
  • Ουρολοιμώξεις και κολπίτιδες
  • Δυσκολία και πόνο στο σεξ
  • Έλλειψη οργασμού, μειωμένη libido

THERMIva® : Διαδικασία και αποτελέσματα

Άμεσο, αναίμακτο και αποτελεσματικό από την πρώτη κιόλας μέρα, το THERMIva® δεν απαιτεί προετοιμασία. Γίνεται πάντα από πιστοποιημένο στη μέθοδο, ιατρό γυναικολόγο και περιλαμβάνει 3 συνεδρίες (1 ανά μήνα), διάρκειας 30 με 45 λεπτών. Πώς γίνεται: ένα θερμό κύμα ραδιοσυχνοτήτων διοχετεύεται στα χείλη, το εσωτερικό του γυναικείου κόλπου και στο σημείο G. Δημιουργείται έτσι, νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Βελτιώνεται η υγρασία του κόλπου. Τονώνονται οι ιστοί του εσωτερικού τοιχώματος της κύστης, επαναφέροντας την ουρήθρα στην αρχική της θέση και βάζοντας τέλος στην ακράτεια. Αισθητικά έχουμε άρτιο, αποτέλεσμα, γιατί ξαναδίνει στο δέρμα την αρχική του λάμψη, ελαστικότητα και υγρασία (baby skin). Αμέσως μετά τη θεραπεία, η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει αναπόσπαστη τις δραστηριότητες της, να εργαστεί  και να ασκηθεί.

Ο επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA® Dr. Πέτρος Νικολαΐδης M.D., Ph.D., καθηγητής Μαιευτικής & Γενετικής Παν/μιου Δυτ. Αττικής & πιστοποιημένος γιατρός από το Alinsod Institute για το THERMIva® αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μη χειρουργική, μη ορμονική, και ανώδυνη μέθοδος THERMIva® που εφαρμόζω από το 2017, έλυσε όχι 1 αλλά 10 γυναικολογικά προβλήματα, ταυτόχρονα: ξηρότητα κόλπου, δυσκολία και πόνο στο σεξ, κολπική χαλάρωση και ακράτεια ούρων, ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες, έλλειψη οργασμού, σύσφιξη και αναζωογόνηση της γενετήσιας περιοχής.» 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.