Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

Τίποτα δεν είναι ροζ, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, μια ασθένεια που επηρεάζει χιλιάδες γυναίκες αλλά σε μονοψήφιο ποσοστό και άνδρες και τις οικογένειές τους κάθε χρόνο. Η φωταγώγηση κτιρίων σε ροζ χρώμα αποτελεί ένα δυνατό συμβολισμό της αλληλεγγύης και της στήριξης προς αυτά τα άτομα, ωστόσο πίσω από το ροζ υπάρχει μια σκληρή πραγματικότητα. Καμία ασθένεια δεν είναι ρομαντική ή εύκολη, όμως ο καρκίνος του μαστού είναι μια μάχη που μπορεί να κερδηθεί, ειδικά με την έγκαιρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία.

Το ροζ φως που φωτίζει κτίρια σε όλο τον κόσμο δεν είναι μόνο ένα σύμβολο ευαισθητοποίησης αλλά και ελπίδας. Είναι υπενθύμιση ότι, παρόλο που η ασθένεια αυτή μπορεί να είναι σοβαρή, η επιστήμη προχωράει, οι θεραπείες βελτιώνονται και οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται καθημερινά. Ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού δεν είναι εύκολος αλλά με την κατάλληλη υποστήριξη από την ιατρική κοινότητα, την αποτελεσματικότερη πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση και την συνεχή πρόοδο της ιατρικής, όλα μπορούν να αλλάξουν.

Η SYMMETRIA® φωτίζει ροζ, όπως κάθε χρόνο, το κτίριο στην Εθνικής Αντιστάσεως 66, και το μετατρέπει σε φάρο ελπίδας για όλο τον Οκτώβριο. Οι χώροι και οι άνθρωποι της ενωμένοι μας υποδέχονται σε έναν κόσμο ροζ για να μας ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερο για τον καρκίνο του μαστού.

Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους παλεύουν και να φωτίζουμε το δρόμο για ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα.

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.