Minimum Intervention, Maximum Effect®

SYMMETRIA®

BLOG

5 Θεραπείες της Τελευταίας Στιγμής για Θεαματικά Αποτελέσματα Αυτό το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η SYMMETRIA® έχει σχεδιάσει πέντε εξαιρετικές θεραπείες που μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις μία συνεδρία, διάρκειας από 30 λεπτά έως μία ώρα. Αυτές οι θεραπείες προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας μετά. Ας δούμε τις πέντε επιλογές που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας:

  1. Νέας Γενιάς Κρυολιπόλυση: Η κρυολιπόλυση είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να μειώσουν το τοπικό λίπος στην κοιλιά και την περιφέρεια. Με την τελευταία τεχνολογία, η θεραπεία στοχεύει τα λιποκύτταρα, τα οποία ψύχονται και καταστρέφονται, χωρίς να επηρεάζουν το δέρμα ή τους γύρω ιστούς. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

  2. Νέα Τεχνολογία Velashape και Cavitation: Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη μείωση πόντων, η SYMMETRIA® προσφέρει συνδυασμό Velashape και Cavitation. Αυτές οι τεχνολογίες λειτουργούν με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων για να διασπάσουν τα λιποκύτταρα και να βελτιώσουν την υφή του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και σφιχτό.

  3. Forma Laser: Η θεραπεία Forma Laser είναι ιδανική για τη σύσφιξη του δέρματος στα μπράτσα, την κοιλιά και τους μηρούς. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, το Forma Laser διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος.

  4. Φυτικά Βλαστοκύτταρα: Για πλήρη ανανέωση του προσώπου, τα φυτικά βλαστοκύτταρα είναι η τέλεια επιλογή. Αυτή η θεραπεία προσφέρει ενυδάτωση, αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του δέρματος, βοηθώντας στη μείωση των ρυτίδων και στη λάμψη του προσώπου.

  5. PRX 33 και Plasma Shower: Για νεανική όψη, η συνδυαστική θεραπεία PRX 33 και Plasma Shower προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Το PRX 33 είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ το Plasma Shower καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα, προσφέροντας μια φρέσκια και νεανική όψη.

Αυτές οι πέντε θεραπείες της SYMMETRIA® αποτελούν την ιδανική λύση για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν αυτό το καλοκαίρι. Μην χάνετε χρόνο και επωφεληθείτε από αυτές τις γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα.

 

Σας αρέσει το περιεχόμενο μας;

ΕΓΓΡΑΦΗ

για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, συνεργασίες, προσφορές, νέα πρωτόκολλα και προϊόντα της SYMMETRIA

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.